Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Міжнародна виставка та конференція REBUILD UKRAINE: HEALTH & REHABILITATION 24-25 червня 2024 року, м. Варшава, Польща, ВЦ «EXPO XXI»


Резюме

Внаслідок військової агресії щоденно зростає масштаб збитків медичної інфраструктури, а також збільшується кількість травмованих військових та цивільних. Пошкоджено 1474 медичних заклади, 194 зруйновано, понад 50 тисяч дорослих і дітей втратили кінцівки. Кількість травмованих зростає, Україна втрачає свій потужний людський капітал.

The scale of the damage to the medical infrastructure is constantly increasing because of military aggression, and the number of injured military and civilians is growing. A total of 1474 medical facilities have been damaged, 194 have been destroyed, and more than 50,000 adults and children have lost limbs. While the number of injured is growing, Ukraine is losing its valuable human capital.

Одним із ключових напрямків повоєнного відновлення здоров’я нації - є створення ефективної мережі реабілітації, додаткових лікувальних центрів, відділень з реконструктивної хірургії, протезних центрів, дообладнання існуючих лікувальних закладів, відбудова зруйнованих, навчання фахівців. Все це вимагає додаткового фінансування, підтримки інших держав та країн-партнерів, що зацікавлені в Перемозі України.

 

ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation - Міжнародна офлайн-платформа, спрямована на підтримку проєктів з медичного відновлення, а також технологій, обладнання та інвестицій для реабілітації та відновлення людського потенціалу та відбудови медичної інфраструктури на рівні громад та країни.

 

Подія стане продовженням двох успішних виставок-конференцій - ReBuild Ukraine та ReBuild Ukraine powered by Energy, що відбулись у лютому та листопаді 2023 року та перевершили очікування і запити основних зацікавлених сторін - міжнародних виробників, українських громад та партнерів з усього світу.

 

Організатор: ДП "Прем'єр Експо", що має 23 роки досвіду організації міжнародних виставок та конференцій, та проводить щорічно понад 20 міжнародних публічних заходів.

 

ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation об’єднає три сторони відновлюваного процесу - медичні проекти, виробників медичних технологій, фінансові інституції.

 

Формат заходу передбачає:

  • Національний павільйон «Україна та її проекти з медичного відновлення». Серед учасників: Superhumans Center, Valikhnovski Surgery Institute, Медичний центр NOVO, Ірпінська громада та інші.
  • Марафон проєктів з реабілітації, медичного відновлення та відбудови інфраструктури;
  • Міжурядовий пресбрифінг представників України, ЄС та інших держав;
  • Конференція з питань інтеграції системи охорони здоров’я України в систему ЄС, досвід відновлення та реабілітації, створення безбар’єрного простору в громаді та країні;
  • Конференція донорів та інвесторів;
  • Експозиція медичного обладнання, технологій та рішень. Національні павільйони з таких країн як: Австрія, Бельгія, Чехія, Данія, Німеччина, Франція, Фінляндія, Швеція, Великобританія;
  • Нетворкінг та ділове спілкування.

 

ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation поєднає на єдиній публічній платформі державні структури, міжнародні донорські та фінансові організації, реабілітаційні центри, медичні проекти, українські громади та їх медичні заклади, а також представників благодійних фондів та інвестиційних компаній, міжнародній агенції з розвитку, що сприятиме активній участі бізнесу та партнерів у відбудові медичної галузі України.

 

Детальніше про виставку: https://rebuildukraine-health.in.ua/

Отримати квиток: https://rebuildukraine-health.in.ua/visitors/ticket

Контакти організаторів: ДП «Прем'єр Експо», Тел.: 380 044 496 86 45, rebuildhealth@pe.com.ua