Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Стандартизація надання стоматологічної допомоги як складова успішної клінічної практики

Стандартизація надання стоматологічної допомоги як складова успішної клінічної практики

Oral and General Health Том 2, №3, 2021

Вернуться к номеру

Шановні колеги!

Стоматологічна спільнота України в жовтні 2021 року мала нагоду зібратися на 6-й Національний український стоматологічний конгрес з міжнародною участю «Інноваційні технології в стоматології». У рамках конгресу відбулося святкування 65-ї річниці професійного об’єднання лікарів-стоматологів України, а саме Республіканського наукового товариства стоматологів УРСР та Асоціації стоматологів України. 
Національний український стоматологічний конгрес було організовано з метою широкого висвітлення наукових і практичних досягнень української наукової стоматологічної школи. Свої наукові здобутки та практичні розробки подали науковці, науково-педагогічні працівники стоматологічних факультетів закладів вищої освіти МОЗ України, організатори охорони здоров’я та практикуючі лікарі-стоматологи. 
Матеріали конгресу ви знайдете на шпальтах цього номера журналу «Oral and General Health» — це статті та тези молодих вчених і лікарів-стоматологів. 
Окрім цього, на сторінках журналу подані цікаві наукові та історичні статті, аналітична інформація щодо стоматологічної допомоги в Україні. До вашої уваги пропонуємо юридичні поради для лікарів щодо організації приватних стоматологічних закладів та правових аспектів діяльності. 
Редакційна рада журналу запрошує лікарів-стоматологів, лікарів загальної практики, науковців до співпраці у підготовці якісного контенту журналу!
 
З повагою, професор І.П. Мазур


Вернуться к номеру