Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал Том 17, №1, 2021

Вернуться к номеру

Дорогі колеги!

У руках ви тримаєте перший номер «Міжнародного неврологічного журналу» за 2021 рік (або читаєте його в електронному вигляді).
Кожного члена редколегії вітаю з тим, що журнал пройшов переатестацію в ДАК і на найближчі 5 (!) років входить у Перелік наукових фахових видань України, у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, кандидата наук і ступеня доктора філософії (категорія Б). А цю довіру необхідно виправдати. Особливо звертаюся до керівників, співробітники яких працюють над дисертаційними роботами (як з дитячої, так і з дорослої неврології): «Міжнародний неврологічний журнал» приймає на розгляд до публікації роботи претендентів! Прохання до всіх авторів вказувати в надісланих статтях ваш ORCID, а також ID у Scopus. «Міжнародний неврологічний журнал» так само рекомендує (враховуючи прохання іноземних авторів) статті, виконані в рамках дисертаційних робіт, надсилати англійською мовою.
Також хочу акцентувати увагу неврологів на збільшенні числа хворих з остаточно не встановленим діагнозом, що призводить до зростання синдромальних діагнозів. З’явилася добра нагода отримати допомогу досвідчених клініцистів у проведенні скайп-консультацій при постановці діагнозу. «Міжнародний неврологічний журнал» вітає підвищення кваліфікації колег-неврологів у рамках онлайн-конференцій і консультацій, адже неврологія — це еліта медицини!
 
Ваш проф. С.К. Євтушенко


Вернуться к номеру