Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Генетичне харчування, переваги здорового сну, редагування геному: про що розкажуть спікери Biohacking Conference Kyiv, 26 березня 2020 р.

26 березня компанія Smile-Expo проведе першу Biohacking Conference Kyiv. Учасники заходу дізнаються про те, як завдяки комплексному підходу й новим технологіям оптимізувати своє здоров’я і підвищити якість життя. На заході виступатимуть відомі біохакери, лікарі, вчені, дієтологи, фахівці з медитації та інші експерти.

Конференція буде корисною для прихильників здорового способу життя, біохакерів і всіх тих, хто хоче навчитися керувати своїм організмом, продовжити молодість, стати здоровішим, енергійнішим і продуктивнішим.

Про програму та спікерів конференції

Програма івенту містить теоретичну й практичну частини. У межах заходу українські й іноземні фахівці розкажуть про ефективні способи покращання фізичного й ментального здоров’я. Вони детально розберуть дієві інструменти для прокачування організму й дадуть поради щодо зміни способу життя. Експерти продемонструють сучасні девайси, які використовують біохакери, а також покажуть вправи для вдосконалення тіла й покращання самопочуття.

Представляємо першу четвірку спікерів, які виступлять на заході.

Грег Поттер — доктор циркадної біології і дослідник сну. Його спеціалізація — оптимізація здоров’я завдяки коригуванню раціону, складанню режиму сну й контролю метаболізму. Дослідження спікера висвітлювалися у ВВС, Washington Post, Reuters та інших ЗМІ світового рівня.

На конференції Грег розповість про розумне використання нашого біологічного годинника й пояснить переваги здорового сну.

Оксана Півень — провідний науковий співробітник відділу генетики людини Інституту молекулярної біології та генетики НАН України. Має ступінь доктора біологічних наук. Її наукова діяльність пов’язана з перепрограмуванням клітин і застосуванням технології CRISPR.

Спікер розкриє тему «Технологія редагування геному CRISPR». Вона розгляне перспективи даної технології і пояснить, чи можна її використовувати в Україні.

Людмила Гончарова — лікар дієтолог-імунолог, генетик, засновниця Goncharova Clinic. Дворазова переможниця проєкту «Битва дієтологів» від телеканалу СТБ, є експертом із питань схуднення й оздоровлення у різних програмах українського телебачення. Дипломований лікар із 16-річним досвідом роботи, фахівець з омолодження організму.

Тема її виступу — «Генетичне харчування як основа вашого Biohacking». Спікер розповість про завдання, які можна вирішити завдяки ДНК-аналізу.

Гліб Ходоровський — майстер із медитації, фахівець із ментального здоров’я і тренер із mindfulness. Веде корпоративні програми з освоєння техніки усвідомленості в Deloitte, «Інтертоп», Патрульній поліції України.

У своїй доповіді він пояснить, як прокачати ментальне здоров’я за допомогою медитації.

Повний список спікерів доступний на офіційному сайті конференції.

Організатор і місце проведення

Захід проводить міжнародна компанія Smile-Expo, що спеціалізується на організації івентів про інновації.

Biohacking Conference Kyiv відбудеться 26 березня в київському конференц-холі «Оазис».

Приєднуйтесь до івенту та дізнайтеся, як покращити своє здоров’я і вивести життя на вищий рівень. Продаж квитків уже відкритий.

Програма й деталі івенту — kyiv.biohacking.events.