Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» 5 (494) 2014

Вернуться к номеру

Соціальна акція «Оранж День»: результати 2013 року

Cтатья опубликована на с. 20 (Укр.)

Компанія «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна» підвела підсумки соціальної акції «Оранж День». У 2013 році акція відбулася в Україні увосьме. У ній взяли участь більше ніж 200 співробітників компанії, які надали допомогу 13 спеціалізованим громадським закладам та установам охорони здоров’я в багатьох областях країни.

У рамках соціальної акції «Оранж День» співробітники фармацевтичної компанії «ГлаксоСмітКляйн» щорічно присвячують один повний робочий день допомозі суспільству, у якому вони живуть і працюють. Цей день добровольці проводять у дитячих будинках, санаторіях, притулках, інтернатах, лікарнях, центрах розвитку, будинках престарілих, де організовують різноманітні активності і виконують громадські роботи з ремонту та благоустрою.

Співробітники «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна» мають можливість самостійно вибирати день, місце і групу для соціальних активностей. Таким чином, вони можуть надати допомогу саме там, де вона найбільш доцільна і необхідна.

У 2013 році акція «Оранж День» пройшла в 11 населених пунктах України. У Києві активності були організовані в Київському міському будинку дитини і в Центрі раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна. Інші групи співробітників провели роботи в установах охорони здоров’я для дітей — у Харкові, Дніпропетровську, Одесі та Запоріжжі; у дитячих будинках, притулках та інтернатах — в Ужгороді, Люботині, Севастополі, Луганську та смт. Новотроїцькому; в оздоровчих закладах — у Чернігові та Запоріжжі; а також у благодійній організації допомоги дітям із синдромом Дауна «Сонячні діти» в Одесі.

Віра Савицька, директор Люботинської школи-інтернату, від імені адміністрації Люботинського НВК, педагогічного та дитячого колективу висловила подяку компанії «Глаксо-СмітКляйн» за багаторічну співпрацю з установою:

«Кожен рік протягом п’яти років наших дітей радує зустріч із вашим колективом, а після зустрічі ми милуємося деревами і квітами, які прикрашають наш двір. Дякуємо за те, що ви робите для нас».

Марина Бучма, регіональний менеджер із зовнішніх з’язків «Глаксо-СмітКляйн Фармасьютікалс» в Україні, Молдові, Білорусі, на Кавказі, додала:

«Оранж День» — це глобальна акція, яку наша компанія проводить по всьому світу. Із 2004 року Україна бере в ній активну участь, тим самим робить свій внесок у виконання соціальної місії компанії та сприяє співробітникам у їх прагненні допомагати локальним спільнотам. Ми вважаємо важливим спрямовувати свою діяльність на поліпшення якості життя людей, за допомогою соціальних активностей у тому числі. Від імені компанії дякуємо всім добровольцям за ентузіазм, самовіддачу, зусилля і щире бажання допомогти».

GNRL/12/UA/14.02.2014/8294



Вернуться к номеру