Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» 16(336) 2010

Вернуться к номеру

МОЗ України та СГО «Рух за здоров''я» підписали Меморандум про взаєморозуміння

Міністерство охорони здоров'я України та Спілка громадських організацій «Рух за здоров'я» підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері охорони здоров'я.

Мета ухвалення даного документу полягає у створенні загальних засад для співробітництва у реалізації проектів реформування та розвитку галузі охорони здоров'я, поліпшенні якості надання медичних послуг, що сприятимуть розвитку галузі охорони здоров'я для зміцнення здоров'я громадян України.

Згідно з Меморандумом, сторони працюватимуть у напрямку реалізації проектів щодо доступності якісних медичних послуг, посилення пропаганди здорового способу життя, підсилення ролі первинної медико-санітарної допомоги та охорони материнського та дитячого здоров'я.
Сторони будуть співпрацювати з національними, місцевими та закордонними неурядовими організаціями, ЗМІ, донорськими організаціями з метою досягнення якомога більш ефективних результатів співпраці в рамках цього Меморандуму.

Крім того, Спілка надаватиме Міністерству консультивно-методичну підтримку у підготовці проектів нормативних документів, проектів концепцій та стратегій щодо реформування та розвитку галузі охорони здоров'я.

Меморандум про взаєморозуміння регулюється законодавством України, набирає сили з моменту його підписання сторонами і діє до 31 грудня 2013 року.

Прес-служба МОЗ України



Вернуться к номеру