Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» 7(320) 2010

Вернуться к номеру

За здоров’ям — у Фінляндію


Резюме

Країна озер та лісів, кришталево чистого повітря та екологічної чистоти, що піддається ретельній перевірці. Це — Фінляндія. Самі ж жителі цієї країни активно борються за здоровий спосіб життя, випромінюють здоров’я та відомі своєю пристрастю до спортивного стилю життя.
Тому таке насичене, енергійне, сповнене гармонії з природою життя підкріплюється ефективно відпрацьованою системою охорони здоров’я. Турбота про здоров’я завжди була пріоритетним напрямком для державної політики цієї країни. Варто відмітити досягнення в таких галузях медицини, як діагностика, онкологія, доросла й дитяча кардіологія, лікування безпліддя, захворювань опорно-рухового апарату, алергії, пластична хірургія, неврологія, урологія, ортопедія та реабілітація, що зараз знаходяться на високому світовому рівні. Саме тому лікування у Фінляндії приваблює багатьох іноземних пацієнтів. А останнім часом завдяки компанії Amber Life послуги фінських клінік стали доступними і для громадян України.
Чому слід зупинити свій вибір на Фінляндії? Цьому вибору передує ряд факторів.
Окрім згаданого вище сприятливого клімату й новітніх технологій, можна виділити ще кілька наступних факторів: об’єктивний підхід до діагностики та лікування хворих, зручне місцезнаходження, найбільш сучасне діагностичне та високотехнологічне операційне обладнання й висока оперативність послуг, що надаються.

Об''єктивний підхід

Фахівці у Фінляндії ніколи не нав''язують пацієнту послуг, що є зайвими та непотрібними, — для діагностики та поліпшення здоров''я будуть запропоновані тільки необхідні процедури.

У клініках Фінляндії береться до уваги найоптимальніше лікування та фінансові можливості пацієнтів.

 

Зручне місцезнаходження

Для громадян України Фінляндія — одна з ближніх країн, що пропонує медичні послуги на світовому рівні. Це суттєва перевага для людей, які погано переносять тривалі поїздки чи перельоти. Добратися до клініки можна на потязі, машині чи літаком.

Найсучасніше обладнання дозволяє фахівцям проводити діагностику на найвищому рівні та робити найскладніші операції.

 

Оперативність послуг

Процес діагностики не затягується й завершується в мінімальні строки. Завдяки високому професіоналізму фінських фахівців та сучасному обладнанню реабілітація пацієнтів проходить швидко та ефективно.

Особливістю лікування в Фінляндії також є індивідуальний підхід до кожного пацієнта та професійне медичне обслуговування.

Лікування у кращих клініках Фінляндії гарантує якість послуг, що надаються.

Діагностичне обстеження дозволяє попередити ризик виникнення захворювання чи виявити захворювання на ранніх стадіях. Вчасне діагностичне обстеження підвищує шанси успішного лікування. У клініках Фінляндії таке обстеження займає всього-на-всього півдня. Результати обстеження доповнюються медичними консультаціями та широким спектром інформації про попереджуючі заходи чи способи лікування.

Також для пацієнтів доступна послуга Chek-up — повне обстеження організму для виявлення патологій. Таке обстеження допомагає людям у встановленні діагнозу, якщо вони не готові одразу звернутися до вузького спеціаліста.

Кардіологія — обширний розділ медицини. Amber Life пропонує діа­гностику, кардіологічне обстеження та реабілітацію у Фінляндії. Кращі кардіологічні клініки Фінляндії — багатопрофільні медичні установи, до складу яких входить велика кількість клінік, інститутів, лікувально-діагностичних центрів та сучасних лабораторій. Керівники клінік — професори світового рівня, які і є лікарями пацієнтів.

Один із секретів успішного лікування кардіологічних захворювань — уведення до практики найновіших методів лікування та діагностики й сучасних технологій.

Лікарі Фінляндії цілком заслужено можуть похвалитися значним успіхом у лікуванні аритмії серця, артеріальної гіпертензії, вроджених та набутих вад серця, серцевої недостатності, інфаркту міокарда, стенокардії та інших.

Мальовничі курорти Фінляндії в екологічно чистих місцях ідеально підходять для відновлення сил та реабілітації.

Центр неврології та нейрохірургії, що входить до складу Університетської клініки Tays у місті Тампере, втілює кращі традиції скандинавської неврології та новітні методики та підходи до лікування складних операцій в галузі неврології, ангіоневрології та онконеврології.

Центр неврології та нейрохірургії складається з клініки неврології, клініки нейрохірургії, спеціалізованої неврологічної поліклініки, реабілітаційного центру та клініки дитячої неврології та нейрохірургії.

Кращі спеціалісти Центру неврології проводять діагностику та лікування таких захворювань, як порушення мозкового кровообігу, пухлини черепа, головного мозку, черепно-мозкові травми, вроджені дефекти розвитку головного мозку та черепної коробки та інших.

Ортопедія — лікування проблем опорно-рухового апарату.

Amber Life пропонує лікування всього спектру ортопедичних та ревматологічних захворювань у Фінляндії. Окрім цього, Фінляндія славиться реабілітаційними клініками за такими напрямками: ортопедія, ревматологія та лікування спортивних травм.

Amber Life допомагає людям із хворобами опорно-рухового апарату і активно співпрацює з багатьма ортопедичними клініками Фінляндії.

Фінляндія займає одне із провідних місць у світі за якістю ендопротезування суглобів.

Онкологія — Amber Life пропонує організацію лікування в галузі онкології в клініці Дократес, що знаходиться в столиці Фінляндії — місті Гельсінкі. Клініка займає позиції лідера в лікуванні онкологічних захворювань завдяки своїм перевагам: можливість швидкого обстеження та надання невідкладної допомоги, організація ефективного лікування за індівідуальними схемами та максимальне зниження побічних ефектів. Співпраця з дослідницькими центрами, що інформують про інноваційні методи діагностики та лікування, сприяє організації сучасного медичного обслуговування.

У галузі зовнішньої променевої терапії клініка Дократес стала першою в Фінляндії, що використала унікальні технології Rapid Arc. Також клініка Дократес єдина в Фінляндії надає послуги HDR-brachytherapy (брахітерапії) для лікування раку простати.

Компанія Amber Life презентує повний спектр послуг з організації лікування у Фінляндії, у тому числі — індивідуальний підбір клініки та забезпечення іноземних громадян комфортним перебуванням у країні.

Ще раз підкреслимо, що кожна лікувальна програма розробляється індивідуально із урахуванням не тільки особливостей захворювання, а й фінансових можливостей клієнтів.

Працівники компанії зроблять усе можливе, щоб візит кожного пацієнта був організований оперативно та в максимально зручний час. Представник компанії Amber Life зв''яжеться з хворим для підтвердження дати приїзду та обстежень, надасть детальний інформаційний пакет, що допоможе підготуватися до відвідування клініки.

Завдяки досвіду кращих спеціалістів гарантується оптимальне комплексне вирішення проб­лем навіть у дуже складних ситуаціях. Працівники компанії готові взяти на себе більшу частину організаційних турбот і цим позбавити пацієнтів від зайвих клопотів як на стадії оформлення пакету медичних документів, так і при отриманні візи та організації самої поїздки.

Якщо ваші пацієнти вирішили записатися на прийом до фінських спеціалістів, їм необхідно звернутися за допомогою у компанію Amber Life. Офіси фінської компанії працюють у Києві та Москві. Представництво компанії Amber Life в Києві знаходиться за адресою:
вул. Вільшанська, 1; тел.: +38 (044) 585–31–88; факс: +38 (044) 585–31–86; e-mail: info@amberlife.com.ua

Звернувшись до Amber Life, можна швидко та ефективно вирішити проблеми зі здоров''ям у Фінляндії за допомогою найсучасніших технологій без витрачання зайвих коштів.

Ольга Паращук



Вернуться к номеру